TJOHOOOO!!

TACK TILL ALLA som jag har hängt med den här veckan eller rättare sagt, de som har hängt med mig!

Det har varit en fin vecka, mycket friskvård och det läget älskar jag över allt annat. Besök med träning ute i naturen, oxå en stor favorit  samt olika möten. Jag har fått äga TILLSAMMANSKÄNSLAN från måndag till fredag och den känslan är 🌟GULD VÄRD! 🌟

Jag avslutade veckan som jag nästan alltid gör, med ett pass ute i naturens egna gym. Tappade bort att jag skulle fångat några bilder oxå men det var så otroligt kul att träna i dag med min fina träningskompis. Härliga resultat och TRÄNING GER FÄRDIGHET!😅

Vi testade på de där goa övningarna som Jose Nunez la ut på Youtube i går och det funkade så jättebra. Skön balansträning i mjuk mossa med gummiband och bättre än så kan det knappast inte bli.

Innan jag åkte hem så köpte jag lite nya gummiband och på Rusta. Där finns det riktigt bra träningsgrejer och till bra priser. De här två banden kostar ca 99 kronor, du får med båda två i samma paket och de har ett skönt motstånd. 

Det gröna bandet har lite mindre motstånd än det oranga, det ser rött ut på bilden men i verkligheten är det orange färg. Det är hela band, inga ändar och den här modellen på band gillar jag! De här banden ska jag ha ute tänkte jag, lite smidigare att ha både uteband och inneband. Vill inte riktigt hänga skitiga band på ribbstolen och att tvätta dom varenda gång de varit ute, det frestar mitt tålamod lite grann eller ganska så mycket egentligen. 

Nu tar jag helg och jag har firat in den med en gobulle med vaniljkräm, kanel och äpple och där hände det något i smakerna, supergod!!

Ha en go helg, kanske tittar jag in i bloggen under helgen! ♥️

Kram och Vi ses!

 

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.