TJOHOOOO!!! 

Fredag och så gött att vara lite ledig några dagar nu!

Kanske att det har varit lite tyst här i bloggen några dagar?

Jag har njutit utav livet och av ett härligt och underbart augustiväder och då har plattan inte lockat speciellt mycket. Bilder har jag tagit och de här är ifrån onsdags, vilken skön dag! Jag simmade 800 meter plus och hade ingen tanke på att det skulle bli så många simtag när jag gick hemifrån. Men det var så skönt så det var bara att simma på och njuta under tiden. 

Tränat har jag gjort, ätit gott och kaffe på bryggan och på gräsmattan! ♥️

I går hade jag vilodag, var ute och gick en skön promenad med en kompis och hennes gosiga hund. Det är härligt att ha en kompis som ringer på dörren och frågar om jag vill följa med ut och gå! 😀

I dag har det sett ut så här….

Skön friskvård på jobbet med en go träningskompis och det här ger energi. Härligt väder, regndroppar, mossa, härlig luft och små insekter och så lite go träning på det! 

Ett skönt ryggpass varvat med rörelseträning, istället för att jobba med en tärning som det står på programmet så körde vi med BungyPump stavarna istället. Fjädringen och motståndet i stavarna är riktigt kul att jobba med, lite små övningar med stenar och så våran egna kroppsvikt. Lite fika innan vi gick till bilarna och här gick vi i ett härligt regn.

Resten av dagen och fram tills nu, finns på bilden här ovanför. Pizza till lunch, nyttigt eller onyttigt tänker jag inte lägga någon värdering i. Livet ska vara gott att leva, eller hur⁉️

Mätt och belåten så däckade jag i soffan en lååååånngg stund och sedan kaffe, choklad och en träningstidning.

En go dag och nu ska jag släppa plattan och ut och gå samt få lite hundgos! ♥️

Kram och Vi ses!

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.