TJOHOOOOO!!

Ibland så är jag så trött…..

Efter en veckas jobb så tog energin slut och jag märker att jag har en bit kvar att gå innan jag är igenom den här krisreaktionen. Det jag har lärt mig under resans gång, det är att lyssna på kroppen när den skickar ut varningssignalerna. Ångesten finns där och stresspåslagen, tacksam att jag har kraften att kunna hantera det här men det är inte alltid det lättaste. Ibland så går det bättre och ibland mindre bra. 

Istället för att gå ut och köra ett pass på mitt gym, så la jag mig i soffan, vilade och somnade. Det var det min kropp behövde och den fick det. När jag vaknade efter någon timma så mådde jag bättre men fortfarande så lockade inte utegymmet utan det jag valde istället, det var en riktigt skön långpromenad i skogen, på grusväg och tillsammans med mina BungyPump!

Här kommer bilderna, många…….

Helt underbart väder, blå himmel och sol! 

Underbar natur…..

Jag har verkligen fått vind i håret, en bild från en av övningarna blev det och till slut så hittade jag ett ställe med lite lä så mobilen stod kvar medan bilden togs. 

Det här med att promenera, det gillar jag jättemycket! Jag tror att det är viktigt att gå med lite nyfikna ögon och inte ha för bråttom. På bilden under här så finns det svanar och jag tror att det är kanadagäss oxå. Att komma så här nära naturen, det är mitt himmelrike här på jorden. ♥️

Jag går i min egna takt, njuter utav naturen och känner in dofterna.

Säg det löpband som har ett naturligt fågelkvitter och där du kan lyssna till vindens egna sus……

Jag har följt en liten vårbäck och jag vet inte hur många gånger jag stannade upp och lyssnade till vattnet som porlade, så underbart. Ibland så försvann den under ett snötäcke och sedan så kom den fram igen.

I dag så har jag verkligen fått känna hur mycket naturen betyder för mig och den betyder mer än jag tror.

Det är så skönt, mobilen är på ljudlös och jag njuter utav tystnaden.

Bara få vara, låta tankarna få komma och gå, bara få finnas till!

Längta och drömma mig bort till det som betyder mycket för mig! ♥️

Som du ser så finns det lite snö kvar men jag ser den inte längre, jag väljer att se VÅREN istället.

Det bästa med att gå uppför, vet du vad det är?

Jo, när du vänder hemåt igen så går det nerför! 

Varma fötter och härligt trött i hela kroppen så var känslan när jag kom hem! ♥️

♥️Naturen läker och återigen har jag fått uppleva det! ♥️

En go belöning när jag kom hem…..

kaffe och en äggmacka! Mitt enkla fredagsmys och fullt tillräckligt för mig.

Ha det så gott och Ta tillvara på ditt liv, var rädd om dig! ♥️

Kram!

 

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.